MUSIK & DANS TIL UNDERVISNINGEN

"Christina spreder glæde og man bliver selv glad"

Mangler du inspiration til workshops i dans og musik?

Herunder finder du workshops til alle klassetrin i grundskolen og til førskolebørnene.
Søger du voksendans tilbydes der også workshops til polterabend, firmafesten eller hvis du og dine lærerkollegaer ønske at få opgraderet jeres undervisningkompetencer i dans.

UNDERVISNING


- Leg med lyd og bevægelse for indskolingen
Fra Linedance til Disco for 3. til 10 klasse & valghold
Creative dance for 3. til 10 klasse & valghold
- Rytmik for vuggestue og børnehave

Tak for en fantastisk workshop i sidste uge. Det har været en fornøjelse at have dig på besøg. 
Eleverne gav var glade for:
-Leg og spil med instrumenter  
De udtrykte:
-Det er specielt, når man spiller sammen.
-Det var sjovt at sejle og besøge forskellige lande.
-Jeg vil gerne synge mere.
Jeg synes selv at din workshop var meget inspirerende. Du kom med en masse af energi, som gav alle lyst til at arbejde med musik og bevægelse. Derudover var det imponerende hvor hurtigt, du var til at tilpasse din undervisning efter målgruppen. Vores målgruppe kan være ret udfordrende at arbejde med pga. børnenes udfordringer og deres forskellige faglige niveauer, men det var du meget opmærksom på. Stort ros herfra. Jeg håber at vi ses igen på Præstemoseskolen.
- Elever og lærer fra Præstemoseskolen, 0-6. klasse
Christina formåede at få eleverne til at føle sig vigtige, at de alle skulle deltage for at det kunne lykkedes i gruppen samt sørge for at alle eleverne fik en succes med instrumenterne. Der var god stemning, klasseledelsen var i top og eleverne var trygge ved hende fra starten. Flere af eleverne sagde efterfølgende: “Vi skal helt klart spille samspil igen" & “Jeg vidste ikke Disco kunne være fedt”.
- Lærer og elever fra 3.årgang på Amager Fælled Skole.
Det var hyggeligt, at vi fik besøg af isbjørnen og ræven i skoven.
- Julia, 2 1/2 år fra Vuggestue og børnehave på Frederiksberg
Det var en super god oplevelse for vores elever at have Christina på besøg, alle var godt med og fik meget ud af forløbet.
- Elever og lærere fra Kirsebærhuset, Specialklasser
4.C  fik en fin gennemgang af hvor disco stammer fra og er opstået. Efterfølgende dansede vi linedance og disco. Til sidst skulle klassen i små grupper selv kreere deres egen lille dans. Det var en time med masser af læring, høj aktivitet, glæde og sjov.
Elevernes udsagn efter timen var at "Christina spreder glæde og man bliver selv glad". De oplevede, at "det var virkelig sjovt at lære andre danse og at lave sin egen dans".

De kunne godt lide at "få historien omkring musikken og dansen", og at "hun havde dansetøj på". De synes det var" lidt svært at danse og følge rytmen", især dem som ikke er vant til at skulle det. Men alle børn var med og gik op i det med liv og sjæl.
Vi kan varmt anbefale Christina og hendes forløb - vi håber i hvert fald hun kommer tilbage hos os.
- 4.C og Signe fra Rødkilde skolen

BOOK WORKSHOPS


Indskoling

LEG MED LYD & BEVÆGELSE

Varighed: 2 lektioner inkl. pauser
 
Med udgangspunkt i elevernes idéer bevæger og lydformer vi os igennem nogle sjove og spændende timer sammen. Vi starter med en fælles opvarmning, så kroppen bliver klar til at bevæge sig inden vi improviserer med sang, krop og instrumenter til udvalgte fortællinger. Vi laver lydfortælling og fremfører værkerne.
Alle elever skal have 1-2 instrumenter med selv. Gerne nogle de selv har lavet og der må også gerne være småpercussion, marimba, xylofoner, håndtrommer mm til rådighed.
Vi kan være ude eller i gymnastiksal, musiklokale, multisal mm.

Pris: kontakt for tilbud

3. til 10. klasse & valghold

FRA LINEDANCE TIL DISCO

Varighed: 2 lektioner inkl. pauser

Med udgangspunkt i stilarterne Linedance og Disco, danser vi os igennem nogle sjove timer sammen. Først introduceres et musikhistorisk overblik. Derefter laver vi en opvarmning, så kroppen bliver klar til at danse. Vi danser grundtrin og 2-3 korte koreografier indenfor genrerne Linedance og Disco. Til sidst slutter vi af med at lave vores egen Disco-koreografi og optræder sammen i en fælles koreografi.
Vi skal kunne være i en gymnastiksal, multisal, drama- eller musiklokale med mulighed for afspilning. via musikanlæg eller smart board. Alternativt er der brug for en transportabel højtaler, der kan afspilles fra, hvis vi er ude.
Pris: kontakt for tilbud

3. til 10. klasse & valghold

CREATIVE DANCE

Varighed: 2 lektioner inkl. pauser

I stilarten Creative dance danser vi os igennem sjove og kreative timer sammen.
Først gives en introduktion til stilarten og vi laver en fælles opvarmning, så kroppen bliver klar til at danse. Derefter gennemgår vi en proces, hvor vi improviserer os frem til en dans.

Som underviser holder jeg strukturen, hvori eleverne byder ind med forskellige typer af bevægelse. Igennem processen kommer vi omkring både musikalske og dansemæssige begreber f.eks. staccato-legato, slowmotion-hurtig, og høj-lav. Processen afsluttes med at vi danser den performance, som vi sammen har skabt sammen i løbet af workshoppen. 
OBS: Der er brug for 2-3 hvide stykker papir og en pen til hver elev. 
Vi skal kunne være i en gymnastiksal, multisal, drama- eller musiklokale med mulighed for afspilning. via musikanlæg eller smartboard. Alternativt er der brug for en transportabel højtaler, der kan afspilles fra, hvis vi er ude.
Pris: kontakt for tilbud

Vuggestue & børnehave

RYTMIK

Varighed: 45 min

I leg med lyd og bevægelse inviteres børnene til deltagelse i et samskabende musikalsk fællesskab. Formålet er at højne trivslen både hos det enkelte barn og i fællesskabet, når vi skaber noget sammen, bliver set og leger med stemme, krop og instrumenter.
Med udgangspunkt i Lotte Kærsås pædagogiske metode åbnes muligheden for, at det enkelte barns idéer kan foldes ud gennem aktiviteterne, der rammesættes af underviseren.
Børnene får mulighed for at erfare verden med deres krop i samspil med omgivelserne og med det aktive pædagogiske personale. Workshoppen er bygget op efter en fast form: velkomst, bevægelse, lyd og afslutning. Vi skal bl.a. danse som trolle, skabe en vejrudsigt og i fællesskab sætte lyd til en hverdagsfortælling. – og så skal vi have det sjovt!
Vi skaber et læringsmiljø med fokus på ”Krop, sanser og bevægelse”,  Der tilgodeses både en fysisk og en musisk-æstetisk dimension, hvor børnenes sanser og kreative undersøgelser af lyd og bevægelse er i centrum.  Derfor er legen ikke blot en bro til læring, men har også et formål i sig selv, nemlig at fremme kreativitet, trivsel og dannelse hos børnene.  

Pris: kontakt for tilbud

Følelsen af ensomhed og stress sætter sig i cellerne.
Vi kan bruge sang, dans og musik til at lukke op, så vi kan give slip og skabe plads til det, der gør os glade. Selv forskningen har påvist, at vi bliver mere lykkelige og forbedrer vores almentilstand, når vi synger og danser sammen i en gruppe. 

- Brug musik, dans, sang og samskabende arbejde til at skabe bedre trivsel i klassefællesskabet!

KONTAKT

Har du spørgsmål til de forskellige forløb eller ønsker du at bestille en workshop tilpasset jeres behov, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Mobil +45 2655 0302

0 of 350
>